Vær trendy - anskaf Zone-merchandise før din nabo

Følg byggeriet i Helsingør IIITekst og foto Jens Johannessen
Torsdag 3. juli 2003:
El-arbejdet fortsatte. Den gamle dør er igen isat. Skillerum i sidebygning til køkken, bad og køjerum blev opsat. Isoleringsmaterialer og spånplader blev bestilt til færdiggørelse af skillerum samt isolering og beklædning af sidebygning mod vognhal. Deltagere: Uffe, Leo (delvist), Georg, Jim, Torben K., Freddie og JJ.

Fredag 4. juli 2003:
Vandindtrængen i vognhallen fra tag. Zonemuseets vandskadevogn ankom hurtigt med pressening og baljer.

Lørdag 5. juli 2003:
De vandskadede materialer blev flyttet.

Torsdag 10. juli 2003 ankom isoleringen til DTM. Isoleringen af sidebygningen påbegyndt. El-arbejdet fortsatte, endvidere blev der monteret beklædningsplader i sidebygningen.
Deltagere: Georg, Torben K., Karl Aage, Uffe, Freddie, JJ.

Torsdag 17. juli 2003:
El-arbejdet fortsatte. Beklædningsarbejdet indvendig fortsatte. Uffe konstruerede en anordning så monteringen af gipsplader i vognhal kan udføres ved hjælp af truck, til stor hjælp for det arbejdende folk. 1 gipsplade blev opsat ved hjælp af truck. Vandindtrængen fra tag. Vandskadevogn var hurtigt på stedet.
Deltagere: Georg, Uffe, Freddie, Torben K., JJ

Lørdag 19. juli 2003:
Beklædning af væg i vognhal. Opsætning af 2 lag gips i 1. garagesektion. Der blev endvidere uddelt sponsorT-shirts til de fremmødte fra Krydsfinér-Handelen A/S.
Deltagere: Uffe, Torben K., Freddie, Mik (delvist) og JJ.
Hilsen Jens
Alle er velkomne på torsdag fra kl. 16.00.
Torsdag 24. juli 2003:
er der 6 mand. Der blev monteret spånplader på væg mod vognhal og gipsplader i loft ved hjælp af gaffeltruck, det går fint, det er ikke så tungt at slæbe på. Et farveudvalg blev på dagen enige om, at farven indvendig i sidebygningen skal være grå, det kommer til at passe godt til de sort-hvide billeder. El-arbejdet fortsætter.
Der var igen vandindtrængen fra tag.
På torsdag er det loft- og vægplader der skal monteres. Deltagere: Georg. Mik. Freddie. Torben K. Uffe. Frederik Madsen (også kaldet F16), JJ.Torsdag 31. juli 2003 fik vi færdiggjort det andet garageloft med to lag gips, det tredje garageloft springer vi over indtil jeg er sikker på, at der ikke er vandindtrængen fra tag. Væg mod sidebygning blev færdiggjort, El-arbejdet fortsætter. Det er i øvrigt besluttet at det skæve og ujævne gulv i sidebygningen ikke skal rettes op!  Torsdag 7. august skulle der gerne komme alle, -  en hel del fra Stormtropperne, men alle er velkommne og der er nok at lave for alle.
Deltagere var: Georg, Uffe, Torben K, Karl Åge, Mik, Kenneth, (delvist) JJ.


Torsdag 07. august 2003 var en atypisk arbejdsaften, for det var den bedste og varmeste aften i denne sommer. Helsingør Dagblad kom for at lave en historie om Zone- stationsbyggeri på DTM. I den forbindelse var Stormtropperne indkaldt i stedet for lørdag som er brandbyggedag. Kl. 18 var der byggemøde, som der altid er den første torsdag i måneden På byggemødet deltog: Jens Breinegaard, Jan Larsen, Frederik (F 16) Madsen, Uffe M., Georg T. H., Leo J., JJ. Referat af dette møde kommer fra anden side. Da Stormtropperne endelig kom i gang, efter et fejludkald, så blev der påbegyndt opsætning af gips i 2 garage-felter. På nuværende tidspunkt er der opsat gips i 3 garage-felter.
Vores gips-opsætnings-
gaffeltruck kunne efter spisepausen ikke starte. Der blev hurtigt hentet en start-booster nede på Falck og 2 friske folk fik hurtigt ”ild” i den gamle truck, som i øvrigt tilhører Teknisk Museum.
Vi var på et tidspunkt 15 på byggepladsen, og så mange har vi aldrig været før. Brandmandsbyggerne, Stormtropperne, der deltog denne aften var Kenneth, Henrik, Lars, Per, Torben A, Torben K. Mik, Freddie og JJ.
Med venlig hilsen
Jens

Næste nyhedsbrev kommer uge 35 (jeg er ferieramt indtil da).©www.zone-redningskorpset.dk, 24. juli 2021